iDEALnet

Voor een veilige inning en verwerking van alle betalingen aan de school (bijv. TSO bijdrage en ouderbijdrage van de oudervereniging) zijn wij een samenwerking aangegaan met Stichting iDEALnet.

U kunt zich als ouder/verzorger direct registreren, de hiervoor benodigde gegevens ontvangt u in een brief van school. Zodra uw registratie voltooid is kunt u vanuit het inlogvenster direct inloggen op uw persoonlijk ouderpagina. Het gebruik van iDEALnet is gratis voor de ouders/verzorgers.

Graag vragen wij uw medewerking om al uw betalingen aan school te gaan verrichten via iDEALnet. Dit biedt een aantal belangrijke voordelen zoals het betalen via iDEAL (met uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving) of via een eenmalige of doorlopende machtiging.

Klik op logo om te betalen

Uiteraard wordt met alle gegevens van uw kind zorgvuldig omgegaan en is de server waarop deze staan goed beveiligd. Bij een vervallen openstaande post of voor de begeleiding van het gebruik van de ouderpagina kunt u eventueel gebeld worden door Murlen Dienstverlening.
Bedankt voor uw medewerking.

Vragen over iDEALnet?
Bekijk de meest gestelde vragen en antwoorden op www.idealnet.nl.Staat uw vraag hier niet bij? Mail naar murlen@murlendienstverlening.com of bel het servicenummer voor ouders: (085) 2734910.